Kaunista perjantai-aamua! En härlig fredagsmorgon!
Kiitos kivoista kommenteistanne edellisen paljastuspostaukseeni!
Tack för alla roliga kommentrar på förra avslöjarinlägget!
Lupasin jokin aika sitten tehdä tomaattimarmelaadia. Nyt sitä on sitten useampi purkki jääkapissa. Vaan kuinkahan kauan...? On nimittäin vaarallisen hyvää ainankin vuohenjuuston tai Brie-juuston seurassa.
Lovade att göra tomatmarmelad. Nu har jag flera marmeladburkar i kylen. Undrar bara för hur länge...? Marmeladen är nämligen farligt gott med getost eller till en lite starkare Brie-ost.
Ja taas on viikonloppu, iloitaan siitä!
Så var det helg igen, låt oss njuta av det!
6 kommenttia:
Borde kanske göra sådan jag också. Min pappa har växthuset fullt av tomater ännu, och jag har faktiskt aldrig provat. Men det låter gott :O)
Jaag har aldrig hört om marmelad av tomat med det låter frestande, tillsammans med Brieosten. Hoppas jag någongång får mölighet att smaka den blandningen.
Mm...det låter frestande och gott! Tomatmarmelad har jag faktiskt gjort någon gång, men nu har jag som bekant, några andra små delikatesser på burk :)
Karpalo är det finska ordet på tranbär.
Ha ett skönt veckoslut! /Bea
Varmasti on hyvää, näyttääkin siltä!
Ihan vesi herahtaa kielelle kun kuvaa katsoo...nam!
Hyvää viikonloppua!
Karita
Näyttää herkulliselta:)
Mukavaa viikonlopun jatkoa,
Riitta
Lähetä kommentti