perjantai 16. lokakuuta 2009

Vaarallista - Farligt


Kaunista perjantai-aamua! En härlig fredagsmorgon!

Kiitos kivoista kommenteistanne edellisen paljastuspostaukseeni!
Tack för alla roliga kommentrar på förra avslöjarinlägget!

Lupasin jokin aika sitten tehdä tomaattimarmelaadia. Nyt sitä on sitten useampi purkki jääkapissa. Vaan kuinkahan kauan...? On nimittäin vaarallisen hyvää ainankin vuohenjuuston tai Brie-juuston seurassa.
Lovade att göra tomatmarmelad. Nu har jag flera marmeladburkar i kylen. Undrar bara för hur länge...? Marmeladen är nämligen farligt gott med getost eller till en lite starkare Brie-ost. 

Ja taas on viikonloppu, iloitaan siitä!
Så var det helg igen, låt oss njuta av det!

6 kommenttia:

Galleri MochB kirjoitti...

Borde kanske göra sådan jag också. Min pappa har växthuset fullt av tomater ännu, och jag har faktiskt aldrig provat. Men det låter gott :O)

Mia kirjoitti...

Jaag har aldrig hört om marmelad av tomat med det låter frestande, tillsammans med Brieosten. Hoppas jag någongång får mölighet att smaka den blandningen.

Bea kirjoitti...

Mm...det låter frestande och gott! Tomatmarmelad har jag faktiskt gjort någon gång, men nu har jag som bekant, några andra små delikatesser på burk :)
Karpalo är det finska ordet på tranbär.
Ha ett skönt veckoslut! /Bea

Mari kirjoitti...

Varmasti on hyvää, näyttääkin siltä!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vesi herahtaa kielelle kun kuvaa katsoo...nam!

Hyvää viikonloppua!

Karita

Riitta / Wanilla kirjoitti...

Näyttää herkulliselta:)
Mukavaa viikonlopun jatkoa,
Riitta