sunnuntai 18. joulukuuta 2011

3/7



Meidän jouluperinteisiin kuuluu kotitekoiset namut. Ja niitä on yleensä useampi laatu, mistä valita.
Hemlagad julgodis hör till våra jultraditioner. Och ofta har vi flera olika att välja emallan.

Kuvissa pehmeää suklaakinuskia (ohje klikkaamalla tästä), mariannetryffeliä ja tämän vuoden suosikiksi osoittautunut suklaa-mantelinougat. Kannattaa kokeilla - yksinkertaista, nopeaa ja uskomattoman hyvää.
I bilderna ser du mjuk chokladkola (klicka här för receptet), mariannetryffel och årets favorit choklad-mandel nougat. Värt att prova - enkelt, snabbt och otroligt gott.

Sulata vesihauteessa 150g hyvää tummaa suklaata yhdessä pehmeän nougat-massan (250g)  kanssa. Lisää mukaan 100g pannulla reilusti paadettuja matelilastuja. Kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (15 x 20 cm) ja jähmentä jääkaapissa. Leikkaa sopiviksi paloiksi. 
Smält 150g god mörk choko tillsammans med 250g av nougatmassa i vattenbad. Tillsätt 150g mandlespån som du rostat ordentligt på en stekpanna. Häll i en form (15 x 20 cm) och låt stelna i kylskåpet. Skär till lagom bitar.

Seitsämästä sortista puuuttu vielä 4, jotka loihdin vielä tänä iltana!
Av de 7 sorterna saknas det fortvarande 4, men det ska jag fixa redan i kväll!

Rauhaisaa jouluviikkoa!
Önskar dig en lugn julvecka!


3 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Voi namskis sentään! Ihania herkkuja.

Peikonlehti kirjoitti...

Hei! Ihanan näköisiä nuo kuvissa olevat herkut! =)

Jäin miettimään että mitä on tuo reseptissä mainittu nougat-massa? Löytyykö "tavallisesta" kaupasta? =)

Sanna Uusitalo kirjoitti...

Voi, minkä blogin löysin täältä! Kerrassaan ihastuttava! Pitääpä liittyä lukijakaartiisi:)

Mukavaa päivää sinulle!

-Sanna-
Ruutuoven takaa