tiistai 15. helmikuuta 2011

Mikätin - Kanintelevautan

     

Kaunis huomen! En skön morgon!
Palaan vielä hetkeksi keittiöön. Arjen helpottamiseksi kaikki jokapäiväiset perusastiat on ladottu lapsen ulottuville työpöydän alla oleviin vetolaatikoihin. No mitä sitten on ylhäällä lasiovien takana?
Återvänder till köket för en stund. För att underlätta vardagen har jag lastat lådorna under arbetsbänken med alla basgrejer som behövs i köket var dag. Där är de lätta också för barnen att nå helt själva. Och vad finns det då där uppe på väggen bakom glasdörrarna?


Oikeastaan kaikki se, mitä ei välttämättä tarvita, mutta jota ilman ei ilmeisesti voi olla. Niillä on kuulemma nimikin. Mikätin. Ja kuulemma nämä mikättimmet ovat kovia lisääntymään - meillä ainankin on niille todettu erityisen suotuisat olosuhteet.
 Jo, allt som man sällan behöver men kan inte leva utan. Stora J har visst funnit ett namn på dem också, men dessvärre går det inte riktigt att översätta. Dessa kanintelevautan-grejerna är väldigt duktiga på att bli mer och mer. Åtminstone vi lär ha väldigt gynsamma omständigheter för dem att få tillökning.

Onko sinulla mikättimiä kaapeissa?
Har du kanintelevautan-saker på hyllorna?

13 kommenttia:

päivi kirjoitti...

hih... tunnustan että on:):)
ja paljon...
Kovin tuntuvat olevan lisääntymiskykyisiä täälläkin:)
Ihania muuten nuo sinun mikättimet<3


Paukkupakkas -32 c Terkut
Päivi

Galleri MochB kirjoitti...

Dom är jättefina dina grejer! Så jag kan förstås att du intekanvautan dem ;O) Dom finns hos oss också i mängd och massor...

Päivi kirjoitti...

Hihih, ihana postaus! Ja loistava termi, tuo mikätin. :)

Kyllä niitä omistakin kaapeista löytyy, kieltämättä... ;)

Kaunista pakkaspäivää!

-Päivi-

Liisa kirjoitti...

Schönen guten Morgen!!!
Heh...aika hassua, juuri eilen katselin keittiössä omaa Mikätin-kaappiani ja mietin, että pitäisi varmaan postata siitä, kipoista ja kupoista, joita en kirppiksillä voi vastustaa ja, jotka senkun lisääntyvät niin, että kohta joudun kai ostamaan uuden kaapin niille ;)
Loistava termi "mikätin"...
Eli kyllä löytyy, eikä niistä kai tosiaan eroonkaan pääse...
Kaunista päivää Bean Mansikkamaalle!
Liisa Vaniljaisesta

Niina K kirjoitti...

Arvaa vaan ja vaikka kuinka monta. ;)

amelia~ petit boudoir kirjoitti...

Hauska termi :-D Juu, kyllä ne mikättimet ovat sisustuksen suola ja sokeri.
Pakkasterkkuja täältäkin, onneksi aurinkoisia!

Lotta kirjoitti...

Läste många gånger din rubrik -kanin.... kanin.... det blev inget ord alls.. Men sen...kan-inte-vara -utan...jovisst. Mängder har jag. Men de är ju så fiina.

LENNU kirjoitti...

Onhan noita tullut kerättyä mikättimiä, hih.

Hanni kirjoitti...

Täällä on kasapäin mikättimiä ja tulee olemaankin. Vaikka kirpputoripöytä on vetänyt jo viikon aikamoisen satsin mikättimiä, niin olen vastaavasti hankkinut samaiselta kirpputorilta lisää mikättimiä. Ja juuri tuossa arvoin että mistä mikättimestä voisin luopua. Vaikeaa. En halua luopua.

BettyB kirjoitti...

Mies turhautuu minun mikättimiin (varsin kippoihin ja rasioihin kaapissa), jotka kuulema ovat vain tiellä, kun yrittää astianpesukonetta tyhjätä ja laittaa astioita kaappeihin ;=) Viimeksi muutama ilta sitten käski pakat ja viedä kellarin rappuun tavarat, joita ei viikottain tai kuukausittain tarvitse *huoks* Mitähän sanoisi, jos tekisin saman työkaluarsenaalilleen *hekottaa*
Mutta kieltämättä, mikättimiä kerääntyy kyllä :=(

Riitta kirjoitti...

Täytyypi tunnustaa että niitä löytyy paljonkin!
Ensi vierailulla täällä mukavassa blogissa ;)
Aurinkoisia päiviä sinulle! TOsta aiemmasta postauksesta innolla luin :pistokkaista pelargooneista...Onnistuiskohan multa!? Ole vihdoin saanut yhden vaaleanpunaisen kaunottaren saanut säilymään hengissä talven yli :)

Huset på landet kirjoitti...

Kanintelevautan-grejer finns i hela huset hos oss också ;).
Så fint ni har samlat alla härliga saker på kökshyllorna. Massor av ögongodis...

Kram, Nicole

Olivieno kirjoitti...

Kauniita mikättimiä sinulla. Hauskaa huomata että täällä on muillakin sama ongelma. Välillä niiden lisääntymisongelma hirvittää, milloin menee raja himohamstraajan ominaisuuksissa.

Aika pahvi olen, meni kauan ennen kuin ymmärsin kanintelevautanin merkityksen ;DD