tiistai 14. joulukuuta 2010

Väärinkäsitys - Missförstånd


Huomenta! Gomorgon!

"Miksi sä nukut siinä? Tiesiksä et äidit ei loikoile koskaan sohvalla niin kuin isit. Äidit touhuu ihan koko ajan jotain."  Prinsessa 6v sohvalla torkkuvalle isälleen.
"Varför sover du där? Visste du att mammorna ligger aldrig på soffan, som papporna gör, utan mammorna håller hela tiden på något." Prinsessan 6 år till sin pappa som tog tupplur på soffan.

Odotan kovasti joulupäivän aamua. Sitä ihanaa, pitkää aamupäivää, jonka voi huoletta hiippailla pyjamassa. Jolloin kukin tahollaan keskittyy puuhastelemaan saamiensa lahjojen parissa. Silloin kaivan esiin tämän kirjan ja asettaudun sohvalle makuuasentoon kirja kainalossa. Kirja on nimittäin joululahja itselleni. Ja samalla korjaan väärinkäsityksen. Kyllä äiditkin loikoilee, vähintään kerran vuodessa ;)
Väntar ivrigt på juldagens morgon. Den långa härliga förmiddagen som man kan glatt tillbringa i pyjamas. Då är var och en av oss sysselsatta med sina egna julklappar. Då ska jag minsann ta fram denna bok och krypa med den in på soffan. Och bara ligga där och kanske läsa lite. Boken är en julklapp åt mig själv. Samtidigt åtgärdar jag missförståndet. Visst ligger och latar mammorna också. Minst en gång om året ;)

7 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Mukavan näköinen kirja! :)

Meillä 5-vuotias kerran totesi "eikö äiti ole tylsää olla aikuinen kun sulla on niin paljon työtä" ja sitten luetteli tiskaamisen, ruokkimisen, siivoamisen jne. Tuli aika kiva fiilis kun huomasi, että äidin aherrus on huomattu ja vastasin vain että se on äidin työtä ja oikeastaan aika mukava osa huolehtia toisista. ♥

Anonyymi kirjoitti...

Hih, noin meilläkin aina sanotaan isille.. Äideillähän on aina sata rautaa tulessa yhtä aikaa kotonakin :) Jouluna pitää kyllä loikoilla ja mikäs sen kivempaa kuin ihanan sisustuskirjan parissa!

Mari kirjoitti...

Meillä tyttö sanoi, että arvaa mikä meidän iskä olis Aku Ankassa, no Hansu Hanhi tietenkin kun se levähtää niin paljon ;DD

Anonyymi kirjoitti...

Hih...ihana kommentti lapsen suusta...
ja totta,kyllä äiditkin loikoilee...
ihanan joululahjan ostit itsellesi.

Esmeralda kirjoitti...

Kyllähän sitä äitienkin on hyvä saada välillä loikoilla! Vaikka ei se helppoa ole kiireisen arjen keskellä, mutta sitten jouluna vaikka. :)

A-L kirjoitti...

Hih, loikoilee vai? Totta puhuakseni omat joulun- viettounelmani ovat samankaltaiset. Aion aloittaa löhöilyni aattoillasta hyvän kirjan ja suklaan kera, muksujen mentyä nukkumaan:)

Galleri MochB kirjoitti...

Jag brukar också köpa julklappar åt mej själv ;O) Och visst borde man få lata sej mer än en dag i året... men på nåt vis tycks det naturligare för en man än en kvinna att ligga där på soffan. Synd att man inte föddes till man ;O)