sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Järjetöntä - Makabert

Ihanaa sunnuntaihuomenta! Härlig söndagsmorgon!


Palaan nyt vielä kerran yläkerran aulaan, sitten lupaan hellittää. Ennen remppaa meillä ei ollut mukavaa TV:n katselutilaa (kurkista klikkaamalla tästä!) ja niinpä päätettiin hankkia sohva. Tila on tosi kapea ja valinnanvaraa ei ollut kovinkaan paljoa. Arpaonni osui pitkän pohdinnan jäljeen Ikean Karlstadiin.Voisi luulla että sohvan ostossa on kyseessä mitä yksinkertaisin toimenpide, mutta kas kun ei.
Återkommer till aulan, sen är det färdigt behandlat för ett tag tror jag. Innan renoveringen hade vi inte riktigt något mysigt ställe för TV tittandet (kolla genom att klicka här!)  Så fick det bli en soffa. Eftersom utrymmet är smalt, finns det inte så mycket att välja imellan. Därför valde vi Karlstad från Ikea. Man skulle kunna tro att köpa en soffa är hur enkelt som helst. Men ack, så fel vi tog!


Itse asiassa aivan kaikki mitä ikinä voi kuvitella ja vähän enemmänkin, meni pieleen. Aina ensimmäisen tavaratoimituksen sopimisesta rikkinäisen sohvan tilalle toimitettuun korvaavaan sohvaan ja hyvitykseen asti. Kahden keväisen viikon ajan hoidin päivittäin sohva-asiaa puhelimitse ja kolmena päivänä lähdin kesken työpäivän kotiin Ikean setiä odottelemaan.
Allt som tänkas kan, och lite till, gick fel. Från den första leveransen till att få en trasig soffa utbytt och få ersättning. Under två vårveckor talade jag med Ikea vartenda dag och på tre dagar gick jag hem tidigare från jobbet för att vänta på Ikeagubbarna.

Ja arvaa mikä on pahinta...? Luulen, että saattaisin ostaa heiltä toisenkin sohvan, sillä pidän vain yksinkertaisesti niin paljon irtopäälliskonseptista. Miten ihmeessä olen jäänyt koukkuun...? Aivan järjetöntä!
Och vet du vad som är det värsta...? Jag tror mig kunna köpa en soffa till från dem, för jag är sååå förtjust i deras konsept på lösöverdrag. Hur i hela världen har jag kunnat bli så biten...? Helt makabert!  

Aurinkoa syyspäivääsi!
Ha en solig höstsöndag!

4 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Ihana oleskelupaikka! Se on kumma juttu, kun alkaa menemään pieleen niin sitten menee taatusti kaikki pieleen. Onneksi sohva on nyt paikoillaan ja hyvältä näyttää =D

Lotta kirjoitti...

Hejsan! Ser fint ut där uppe. Jag gillar Ikeas soffor. Äger själv två vita Ektorpare och bäst är ju de att de är tvättbara. Hoppas du har en fin vecka.
-Lotta-

Sirkka kirjoitti...

Hyvältä näyttää, klikkasin ennen...
Oikein siistiä ja tyylikästä, vaikkei siinä entisessäkään mitään vikaa ollut. Ikävää on jos asiat eivät luista toivomalla tavalla ja jouduit vielä keken työpäivääkin lähtemään kotiin odottelemaan ja puhelinrumpa..ym.'
Lopussa kiitos seisoo sanotaan!

Samoin kiitos itsellesi aurinkoa päiviisi!

Kultsin kämppä kirjoitti...

Kivalta näyttää! Ja tässäkin nähdään, että sitkeys palkitaan.