tiistai 13. huhtikuuta 2010

Viimeinen - Den sista


Näin kodikasta meillä on ollut muutaman viikon ajan. Iso J on sutinut olohuoneen ruokapöydällä viimeistä maalattavaa ovea. Kovin hitaasti asia eteni, mutta vihdoin eilen pyöräytettiin piste. Kenties luopumisen tuskaa...? Sain lohtua siitä, että viimeistä viedään.
Aika aloittaa seuraava maalausprojekti.
Så pass hemtrevligt har vi haft det under de senaste veckorna. Vid matbordet i vardagsrummet höll Stora J  på med den sista dörren som skulle målas, men arbetet framskred med lungt tempo. Svårt att skiljas från, kanske...? Nåväl, dörren blev klar igår och jag fick tröst av det fakta att den är just den sista. Nu är det över.
Tills ett nytt målarprojekt sätts i gång.

Keväisen aurinkoista viikkoa!
Önskar dig en vecka fullt med vårsol!

10 kommenttia:

Arja kirjoitti...

Kyllä se tuntuu hyvälle kun saa aina jonkun projektin päätökseen:-))
Mukavaa tiistai päivää!

Kultsin kämppä kirjoitti...

Ne viimeiset metrit taitavat tosiaan olla niitä kaikkein vaikeimpia hommassa kuin hommassa.
Hienoa, että oviprojektinne on nyt valmis!

päivi kirjoitti...

valmista on aina mukavaa saada:)
täällä taas vaihteeksi sekasorto juuri alkamassa...:(
laitoin kutsua sinulle,
pääsitkö sisään?
leppoisaa viikkoa,
lämpimin terkuin
päivi

Rosana kirjoitti...

Hei, tapasin blogiisi ja ajattelin lindojá katu seuraaja, olisin iloinen, jos se minunkin! suukkoja ja katso blogiin: http / /: www.cantinhovovomaria.blogspot.com

U.M kirjoitti...

Niimpä se vaan aina tulee haikeus kun jotakin ensin odottaa ja sitten se jo onkin edessä.. Varmasti hanan näköistä teillä kun olette saaneet valkeaa ympärille oviin :)

Marsuliini kirjoitti...

Odottelen inolla kuvia uusista ovistanne :) Mukavaa keväistä loppuviikkoa ♥

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Onnittelut :) Teillä on ollu työläs projekti siellä. Meillä on myös hiottu ja maalattu peiliovia parin vuoden ajan ;) Tämä iso J hymyilytti meinaan meillä ovia myös työstänyt iso J :)
Hyvää kevään jatkoa sinulle!

Huset på landet kirjoitti...

Å så skönt att det är färdigt nu! Jag vet allt om lååångdragna projekt ;).
Men sen då det väl är klart, planerar man redan följande projekt hihi.
Trevlig vecka!

Rosana kirjoitti...

Hei, obrigadoa kommentteja, niinkuin kasveja? molemmat lähetät viestin olen oppia suomea, mutta koska te sanoitte on oltava varovainen, olin huolissani.
Minulla on paljon enemmän kasveja näyttää teille, että olen myöhässä, tunnen voimakasta päänsärkyä, mutta mielestäni se on tietokone. suukkoja ja aina uutisia! suukkoja kaunis blogi!

Rosana kirjoitti...

Hei, kiitos kommenteista, kuten minun kasveja? molemmat lähetät viestin olen oppia suomea, mutta koska te sanoitte on oltava varovainen, olin huolissani.
Minulla on paljon enemmän kasveja näyttää teille, että olen myöhässä, tunnen voimakasta päänsärkyä, mutta mielestäni se on tietokone. suukkoja ja aina uutisia! suukkoja kaunis blogi!