sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Vauvoja - Bebisar


Ihanaa sunnuntai-aamua!
Härlig söndagsmorgon!

Meillä on vauvauutisia. Pienet Prinssi Nikolain poikaset ovat saaneet juurtua vedessä kaikessa rauhassa ja nyt niillä oli jo sen verran vantterat juuret, että pääsivät oikeaan multaan. Ja näin meillä on toivottavasti taas pari prinssiä enemmän.
Vi har babynyheter. Små Prins Nikolai ungar har fått rota i vatten i lung och ro. De hade fått så pass kraftiga rötter att det var dags att plantera dem på riktigt. Och så har vi förhoppningsvis fått ett par prinsar till.


Tässä vielä prinssipienokaisten emo (vai siis isä...?) Mårbackan pelargoni Prinssi Nikolai. Kovasti tykkäisi prinssi jo talven jälkeen kukkia, mutta saksin kukat pois. Olen jostain lukenut, että ensimmäiset kukkavanat pitäisi poistaa. Onkohan näin?
Här små prinsarnas mamma (eller pappa...?) Mårbacka pelargonen Prins Nikolai. Han verkar vilja blomma redan nu, men jag klipte bort de första blomsterknopparna. Har nämligen läst någonstans att man borde göra så. Är det riktigt?

7 kommenttia:

sariw kirjoitti...

Suloisia prinssivauvoja : )
Kukat vievät kyllä vähän energiaa kasveilta... Noista pistokkaista nypin aina nuput pois, niin juurtuvat paremmin. Ja kellarista otetuista pelakuista samoin poistan kukat, jotta alkavat kasvattamaan uutta lehdistöä...

Olivieno kirjoitti...

Vau! Olen kade! Olisin onnessani vaikka ei olisi kuninkaallisiakaan kunhan olisi hengissä!

Marge kirjoitti...

Oi, rakastan pelargonioita! Kuvasi ovat vielä niin kodikkaan näköisiä:)
Hyvin olet onnistunut "perheen lisäys"-puuhissa;)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Tiedätkö, kun minulla on yhtenä suurimpana haaveenani saada tilat, joissa talvehduttaa pelargoniat! Vihreänä täällä katselen! :)

Sirkka kirjoitti...

Onnittelut vauva uutisista, pian he varttuvat ja kaunistavat olemuksellaan niin mieltäsi kuin kotiasi, tai pihaasi..puutarhaasi.
Kaunista kevään jatkoa!

Rosana kirjoitti...

Tenho uma planta exatamente igual a essa vou colocar no meu blog pra vc conhecer minhas plantas.

Querida fiquei tão feliz! espero que goste dos minhas imagens e fotos! aqui estamos no outono,e faz um friozinho de apenas 15° acima de 0, não estamos acostumados com inverno! abraços e me visite sempre e mais uma vez teu blog é lindo!obrigada !

Rosana kirjoitti...

Minulla on suunnitelma juuri tällaisia laittaa sinut blogiini tietää minun suunnitelmani.

Darling oli niin onnellinen! Toivottavasti nautitte kuvia ja minun kuvia! täällä olemme syksyllä, ja tekee kylmä noin 15 ° yli 0, me emme ole tottuneet talveen! Hellyyttä ja tapaamaan minua uudestaan ja uudestaan, kun blogin kaunis! kiitos!