perjantai 9. huhtikuuta 2010

Ei mitään - Inget

Ollaan lomailtu koko viikko. Yleisön pyynnöstä ei olla tehty mitään tai käyty missään. Oltu vain kotona, vietetty tytär-äiti aikaa.
Vi har semestrat hela veckan. På publikens begäran har vi gjort i stort sett inget eller varit ingenstans. Förutom hemma och tillbringat dotter-mamma tid.


Pikkasen touhuttiin lumi- ja muita pihan kevätpuuhia. Niin ja otettiin pyörät esille ja poljettiin leffavuokraamoon. Mukaan tuli Barbi-leffa ja sipsipussi.
Lite har vi ändå röjt snö ute och förberätt gården för våren. Och så tog vi fram cyclarna från förrådet och tramppade en sväng för att hyra ut en Barbi-film. En chipspåse följde med också.


Ollaan myös pelattu lautapelejä, pienennetty pyykkivuorta sekä tehty ja noudettu ruokaa.
Vi har spelat , avkortat tvätthögen och lagat samt avhämtat mat.


Eilen leivottiin yhdessä tahmakakku. Tuskin ehdin kuvan napata, kun kakku jo hävisi. Jos haluat kokeillla viekö myös teillä kielen menessään, tässä ohje:
Igår bakade vi tillsammans en kladdkaka. Hann knappast fota kakan, innan den försvann. Om du vill testa hur snabbt den försvinner hos er, får du receptet här nedan:


Tällä kertaa valitettavasti vain toisella kotimaisella. Ohjeen on kirjannut muistiin tuttavaperheen tytär monta, monta vuotta sitten. Ei ole suurta merkitystä missä järjestyksessä ja muodossa aineet ovat. Suurempi merkitys on, että toinen grader pitäisi olla minuter. Ja se on tarkka aika se.
Receptet är skivet av dottern till bekanta för många, många år sedan. Det spelar ingen större roll i vilken ordning eller hur man tillsätter ingredienserna. Vad däremot spelar roll är att byta ut det sista ordet till minuter. Och att vara noga med tiden.

Mukavaa viikonloppua, nauttikaa toisistanne!
Trevlig helg, njut av varandra!

3 kommenttia:

Arja kirjoitti...

Välillä pitääkin ottaa rennosti:-))
Mukavaa viikonloppua!

Elsa kirjoitti...

Tuohon "ei mitään" mahtuu aika paljon ja kaikenlaista :)

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Kuulostaa mukavalta elolta :) Namskis kakku on herkullisen näköinen. Kiitos ohjeestasi!
Hyvää viikonloppua sinulle!