tiistai 6. huhtikuuta 2010

La Lengua


Sain Barcelonsta purkkien lisäksi mukaani myös kirjan. Mikä sekin on oikein helppo kotiinkannettava."This Dictioary belogs to me" on joku aikanaan kirjaillut kauniilla käsialalla. Valitettavasti kirjoittajan nimi on jo kulunut pois.
Förutom askar fick jag med mig en bok från Barcelona. Även den väldigt lätt att transportera hem. "This Dictionary belongs to me" har någon en gång i tiden skrivit på den med vacker handstil. Tyvärr har tiden gjort sitt på skrivarens namn och det går inte längre att läsa.Kirja on kotoisin ajalta ennen Espanjan tasavaltalaisuutta ja sisällissotaa. Se ei haittaa, sillä sanakirjassa tieto pysyy kokolailla samana vuodesta toiseen.
Boken härstammar från tiden före den spanska rebubliken och inbördeskriget. Det gör inget, för tidens tand naggar dåligt på ordböcker.


Mutta ei tätä luettavaksi hankittu, sillä meillä tarvitaan juuri tälläistä sanakirjaa harvoin. Hauska katseltava se on kuitenkin. Tässä papan vanhan rannekellon kaverina.
Det är ändå sällan vi har behov för just en sån här ordbok - visst köpte jag denna bara för att den är rolig att se på. Här med morfars gamla armbandsur.

Pyhät tällä erää ohi, lomaviikko edessä. Mukavaa viikkoa sinullekin!
Helgerna förbi denna gång och har en semestervecka framför mig. Önskar dig en trevlig vecka!

3 kommenttia:

Arja kirjoitti...

Oikein mukavaa viikkoa sinullekin Bea:-))

sariw kirjoitti...

Vanhat kirjat ovat kauniita : )
Ihanaa viikon jatkoa sinullekin !

Sirkka kirjoitti...

Kiitos onnitteluista, oli ilo!
Ihanaa kun sinulla on tallella pappasi rannekello kauniin sanakirjan seurassa.
Minä en nykyisin enää jouda blogeja seuraamaan, ainostaan tulen vastavierailulle, minun pieni rakas tarvitsee paljon aikaa..ulkoilua ja sen jälkeen pesua kuivausta karstausta, silmien puhdistusta korvakäytävien nypintää, kynsien leikkuutaa,ym..leikkimistä ,toisien koirien tapaamista, mutta tästä kaikesta pidän. Käymme myös erilaisissa paikoissa, jotta tottuu..kaupungin vilinässä.
Oikein hyviä kevätpäiviä sinulle ja kohtahan ne ihanat puutarhahommelitkin alkavat, iloisia päiviä, voi hyvin!