tiistai 1. syyskuuta 2009

Nyt - Nu

juhlitaan syksyä arvonnalla.
ska vi fira hösten med en tävling.



Mukaan pääset jättämällä kommentin tähän postaukseen, kerro kommentissasi mikä on ollut onnistunein sisustusprojektisi ja miksi. Voit toki osallistua myös sähköpostilla. Jätä kommenttisi 15.9 klo 18 mennessä.
Du deltar genom att kommentera i detta inlägget. Berätta i dina kommentarer vilket har varit ditt mest lyckade inredningsprojekt och varför. Du kan givetvis sända dina kommentarer också via email. Lämna dina kommentarer senast 15/9 kl 18.



Kiitokseksi arvon kahdelle onnelliselle hengarin kullekin. Toinen saa pitsillä päällystetyn ja punavalkoisella pallonauhalla komistetun vanhan puuhengarin ja toinen saa metallihengarin, jossa lakanakankainen huppu. Hupussa on koristenauha helmassa ja beigevalkoinen rusetti, jossa osuvasti tanskaksi Tillycke. Piristävät kummasti vaikka komeron vanhankin vaatteen!

Som tack lottar jag ut en galge för två som lämnat kommentarer. Den ena får en gammal trägalge som jag klätt med vit spets och en rosett gjort på rödvit bollband. Den andra får en metallgalge med en vit överdrag. Överdraget har ett vitt band längs ner och har en vitbeige rosett. Där står det mycket passande på danska "Tillycke". Piggar trevligt upp även de äldre plaggen i skåpet!

Ja kun haluat tupalata mahdollisuutesi, linkität oman valintasi mukaan jonkun näistä kuvista omaan blogiisi. Kerrothan linkistä kommentissasi. Om du vill dubbla chanser länkar du från din blogg med en valfri bild i detta inlägg. Berätta gärna i dina kommentarer om du länkat.

Nyt lähden pitkästä aikaa kiertelemään teidän luonanne! Nu ska jag besöka hos er, något jag inte gjort på länge!

Onnea! - Tillycke!

26 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Minä haluan tietenkin osallistua! Mutta mikä olisi onnistunein sisustusprojektini? Minä toivon, että huvilasta tulee se onnistunein, mutta se on vielä pahasti kesken, mutta aineksia alkaa jo olla siellä ja täällä. Kelpaakohan tämä nyt vastaukseksi :-)

Lisay kirjoitti...

En tieda onnistunein,mutta uusin on vitriinikaapin maalaus valkoiseksi.
Toivon ensi kesana mokin sisustusprojektin onnistuvan!!!
Osallistun arvontaan minakin.

Teija kirjoitti...

Heippa ja mukaan arvontaan minäkin :) Ekaksi tulee nyt mieleeni loppuvuodesta hankkimani Ikean valkoinen kulma-Ektorp. Kauan siitä haaveilin, olisi vaan pitänyt hankkia aikasemmin! :) (Entinen oli tummaa luumua, hmm..)
Mukavaa syksyä!

U.M kirjoitti...

Jee! Tulen mukaan kilpailuun ja tuplaan mahdollisuuteni eli linkitän!! Paras sisutus projektini on ollut viisikymmentäluvun nojatuolista uudelleen verhoilemalla ( vanhat sinapinkeltaiset 70-l kuosit pois päältä) saatu huonekalu, olin lopputulokseen ja saavutukseen aikoinani todella tyytyväinen:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Mukana!!! :)

Hmmm..no näin äkkiseltään tulee mieleen tuunatut korurasiat teensäilytyspurkeista..niistä monet lukijanikin tykkäsivät. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! arvontaan osallistun mielelläni=)

Syksyn mittaan alkaa eteisen maalaus projekti, toivon että siitä tulee onnistunut.

Karita

Sirkka kirjoitti...

Voi kuinka vaikea kysymys..ei ei nyt ihan heti tule tähän mieleeni....
mutta kauniit ovat kuvasi ja ihana sangollinen punaisia omppuja ja päärynöitä!

Tuoksuja ja tunnelmaa syyskuuhun!

Olivieno kirjoitti...

Ihanaa, mukaan tietysti! Ja linkitän. Yhtenä parhaimmista ratkaisuista pidän olohuoneen lasipariovien orkideakuviollista lasitusta. Siitä on vaikea saada selvää kuvaa joten postaus on jäänyt tekemättä.

Nina kirjoitti...

Ihanat palkinnot! Joten arvontaan mukaan tottakai!:)
Jahas, mikähän olisi onnistunein sisustusprojektini. Tuntuu niin jotenkin tasaiselta "tahdilta" tämä minun sisusteluni, mutta pidän kovasti keittiöstämme. Keittiöhän on muutoinkin kodin sydän.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, minäkin koitan onneani arvonnassa! Jaa kyllä se tällähetkellä on tuo rautasänky tyttäreni huoneessa joka on onnistunein sisustusprojekti. Patjoineen ja peittoineen siitä tuli mielestäni niin kaunis! Syksyä syksyä -Tiina

Lennu kirjoitti...

Tällä hetkellä onnistunein projektini on ehdottomasti ulkosaunan pukuhuoneen remppaus.

Galleri MochB kirjoitti...

Så fina hängare, så man nänns nog inte hänga något över dem ;O)
Mitt bäst lyckade inredningsprojekt är nog den stora verandan. I sommar har vi äntligen fått ditt gungan och ett stort bord med bänkar, och det blev precis som jag drömde om :O)

Galleri MochB kirjoitti...

...och lamporna vi har på verandan (och även på framsidan av huset och garaget) är köpta på Hartman järn för en inte såå värst dyr peng... :O)

Niina kirjoitti...

Mukana arvonnassa ja linkitän toki.
Hmm ... onnistunein sisustusprojektini on meidän keittiömme. Palvelee tämän hetkistä tilannettamme enemmän kuin tarpeeksi. Kaunis, kiva, pikkuinen. Rakastan keittiössämme olevaa vanhaa antiikkivitriiniä.
Siinä se! Mutta toivon ja odotan, että tulevaisuus toisi eteeni vielä vaikka mitä.

Nicole kirjoitti...

Så trevligt med en ny utlottning! Vilka söta galgar, skulle passar perfekt hos oss ;).
Vill förstås fördubbla chanserna så jag länkar!

Piitu kirjoitti...

Minä en ole paljoa päässyt vielä sisustelemaan, yksi onnistunu projekti on vanhaan tuoliin irtopäällinen. Muutenkaan en ole mikään ompelija ja päällisestä tuli minusta oikein hieno :)

Marge kirjoitti...

Arvontaan mukaan toki:)
Jaa-a, nyt panit pahan;D Meillä on sisustettu ja rempattu jo niin kauan, kotona on vieläkin kivoja jutuuja odottamassa, mutta pikkuhiljaa ne rauhoittuu täällä ja alkaa sitten enemmän tuolla kesäkodissa...Jos nyt vaikka heitän tähän uusimmat täällä kotona eli yläkerran makuuhuoneet, tykkään niistä kovasti, vaaleaa ja silti väriäkin:)

Anonyymi kirjoitti...

Vaikea sanoa, mikä olisi onnistunein, koska tuntuu, että pieniä onnistumisia tai mokia tulee koko ajan... Rakastan mieheni mummolasta pelastamiamme huonekaluja, jotka olemme kunnostuttaneet yksi kerrallaan: pöytä, peilipiironki ja ns. liinavaatekaappi. Seuraavana vuoroaan odottaa kangaspäällysteinen keinutuoli. Tämä " pelastusoperaatiomme" on ehkä isoin onnistuminen.

Syysterveisin: Kristiina Helsingistä

tinttarus kirjoitti...

Hmmmm.....onnistunein. Luulenpas, että Riihipirtin 2,5 hehtaarin pihapiiri kaikkinensa on onnistunein projektini. Sieltä löytyy paljon yksityiskohtia ja yllätyksiä ja kotoisa kota ja aitta, joiden sisällä on yllättäviä yksityiskohtia....Ja pikkuneidille alkukesästä somistettu ja uusittu leikkimökki ansaitsee kakkossijan:)
Mukana arvontaonnea koittamassa!

Miia/ Rajalan tupa kirjoitti...

Onnistunein projeksti on vasta mielessä,mulla on monta suunnitelmaa jotka pitäisi toteuttaa.
Tyyli on kuitenkin vanhahtava jua maalainen.

Ira kirjoitti...

Hei, mukana arvonassa! Ja sisustusprojekti -viime kesänä kunnostettu leikkimökki.

Nicole kirjoitti...

Jag missade ju förra gången att man skulle berätta om sitt mest lyckade projekt.
Hittills är jag nog mest nöjd över att köket blivit mycket ljusare och att den inredning jag tycker om passar mycket bättre in mot det vita.

mimmuli kirjoitti...

jaa onnistunein...vaikea sanoa kun on niin montaa onnistunutta ja epäonnistunutta. =) Mukava syksyä=)

Sanna kirjoitti...

Minun onnistunein sisustusprojektini tähän mennessä on ruokailuryhmä. Pitkään metsästin juuri minua puhuttelevaa ryhmää, ei löytynyt ja ikeasta nappasin matkaan käsittelemättömästä puusta tehdyn ruokailuryhmän. Ja sitten maalikauppaan josta mukaan hennon sävyistä vihertävän sinistä maalia.
Urakka oli iso, kun käsin hioin aluksi ja maalikerrosten välissä. Nyt se on valmis ja Täydellinen minulle. Tosin sydäntäni kylmää kattaa pöytää vieraille: pelkään kuollakseni pientäkin naarmua kun valmiiksi saattamiseen kului paljon verta (ei puukkoja tälle tytölle..) ja hikeä :)

Seuraavaksi vaalean pinnan saa kirjahylly joka on mäntyä ja lakkaus ikävästi kellastunut. Mutta ensin kaupasta hiomakone :)

Kaunis blogi! Ihanaa syksyä!

Niina K kirjoitti...

Mukana minäkin =) Ja se kaunein sisustusprojektini on tähänasti ollut ehkä talollamme oleva pikku wc jonka laatoitin ja tapetoin itse.. Siitä tuli todella kaunis, vaikka se nyt ilmeisesti jyrätäänkin maantasalle.

Viivu kirjoitti...

Olipa vaikea kysymys! Kai ne aina tavallaan kukin onnistuu... se miten kauan sen huuma sitten kestää on aina arvoitus. Seuraavana päivänä edellisen päivän sisustuskukkanen ei välttämättä olekkaan enää aivan niin loistokas ;)