torstai 28. huhtikuuta 2011

Vihreää - Grönt


Eilen aamuna se pisti silmään ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Puissa alkaa jo vihertää!
Igår morse upptäckte jag det för första gången för i år. Träden börjar bli gröna!


Eipä hiirenkorvat paljoa häviä pääsiäsen aikaan sisään tuoduille syreeninoksille, jotka on jo kehittäneet pienet nuput. Oksat majalevat Kallelasta löytyneessä pullossa samasta paikasta löytyneen lipaston päällä, kirpparilöytöjen seassa. Uutena ostettu lamppu on valaissut meillä jo ainankin vuosikymmenen.
Träden där ute grönskar i kapp med syrenkvistarna som vi tog in under påsken. Dessa två har redan utvecklat några små knoppar. Kvistarna står i en gammal flaska som jag fyndat från Kallela, därifrån hittade jag även byrån, allt annat har jag hittat på loppisar. Lampan har jag köpt som ny för åtminståne ett decennium sen.


Kuvat nappasin muuten vähän ennen ilta yhdeksää - vitsit kun on mahtavaa, että illat ovat valoisia. Kyllä tämä kevät on vaan vuoden parasta aikaa!
Fotade bilderna vid niotiden på kvällen - jösses vad det är härligt att kvällarna är så ljusa. Visst är våren den absolut bästa tiden på året!

8 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Ilahduin eilen niiin paljon, kun keksin, että koivuissa on hiirenkorvat :) Tämä on paras aika keväästä!

Iloista torstaipäivää

Marielisa kirjoitti...

Voi onnelliset - meillä täällä pohjoisessa saadaan vielä tovi odottaa hiirenkorvia...

Blogissani on sinulle haaste :)

Hanne kirjoitti...

Itsekin huomasin selvän viherryksen joissakin koivuissa.
Kevät on upeaa aikaa, mutta aina hiipii pelko puseroon, kun on näin aikaisin kovin lämmintä.
Marjat saattavat alkaa kukkimisensa turhan varhain ja sato on aina vaarassa ankarien yöhallojen takia.

Mukavaa vappua kuitenkin!
-Hanne-

Intianminttu kirjoitti...

Tuomen erittäin isoja silmuja, melkein jo kunnon lehtialkuja juuri eilen illalla mökillä ihailin. Niin kauniin herkkiä, viehkeän vehreitä! Nautitaan ja oikein mukavaa vappua, vaikka joka puolelle Suomea ei kivaa keliä ole luvattukaan!

allidaalia kirjoitti...

Pieniä ja hentoisia vihreitä hiirenkorvia täällä Tampereellakin ihastellaan :)
Hauskaa Ja Reipasta Vappua!

Hanni kirjoitti...

Juu, meillä on jo koivut paikkapaikoin täydessä lehdessä, tänään hokasin, pellot viheriöi, valkovuokot kukkivat ja västäräkin näin heiluttavan pyrstöään veikeästi. Klo on nyt 20.30 ja valoisaa on!!

-T kirjoitti...

Valoisat illat, vihertävät oksat, keväisen kukkaloiston puhkeaminen... Niin ilostuttavaa ja mieltä virkistävää!! Pitkän talven jälkeen jotenkin niin pian tähän hetkeen sittenkin tultiin.
Hyvää ja kaunista vapun aikaa!

Liisa kirjoitti...

Ihana kevät :) Ja huippua, kun tulee kesä..!
Hei, mulla on hyvin samanlainen lipasto (mummini perintönä) odottamassa "noutajaa" Suomessa äitin luona. Siinä on vain kaksi laatikkoa, mutta vetimetkin samanlaiset ja tyyliltään muutenkin. Olen päättänyt sen maalata myös valkoiseksi, kunhan saan sen ensin joku päivä tänne Saksaan... Kiva nähdä, että tuollainen siitä sitten tulee :) kaunis lipasto!
Mukavaa alkanutta viikkoa sulle ja perheellesi!