maanantai 25. huhtikuuta 2011

Sopimus? - Ett avtal?


Viimeisiä viedään, niin munia kuin vapaapäiviäkin. Voitaisiinko sopia, että pääsiäinen tästedes olisi aina näin myöhään keväällä? Täällä on nimittäin nautittu keleistä kaikin maustein, kuopsutettu pihassa ja pidetty grillikauden avajaiset. Niin ja... Operoitu Töölössä myös yksi moottorisahan ruhjoma miehinen sormi! Että toisella meistä vapaat jatkuvat vielä useita viikkoja, valitettavasti. Sopimuksista puheen ollen, meillä on jo muuten sovittu käsitellä kaikkea pörisevää jatkossa aivan toisenlaisin, varovaisimmin, ottein.
De sista äggen och den sista helgdan är här. Skulle vi inte kunna avtala om att påsken framöver är alltid så här sent på våren? Vi har njutit för fullt av vädret, rotat i trädgården och inlett grillsäsongen Och visst... Vi har fått ett manligt finger skuren av motorsåg och opererat i Tölö! Så dessvärre för en av oss fortsätter ledigheten i flera veckor. Och på tal om avtal här har vi avtalat om att i fortsättningen  behandla alla surrande apparater med helt andra, mer säkra, tag.

Ja näillä mennään vappua kohti!
Så går vi mot valborg första maj!

4 kommenttia:

Miia kirjoitti...

No voi harmi sitä sormea, mutta ilmeisesti "paikkaus" onnistui? Kelit ovat kieltämättä suosineet pääsiäisen viettoa. Me on yleensä avattu grillikausi vappuna ja silloinkin on saattanut olla vielä lunta maassa. Ihana kevät! :)

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Juu kiitos, kyllä se taisi onnistua, mutta toimiva sormi siitä tulee vasta viikkojen ellei kuukausien päästä. Onneksi oli vasen käsi!

Liisa kirjoitti...

Ei hitsi, mikä kökkö juttu...miehet ja niiden lelut ;) Hyvä, että sait sopimuksen aikaiseksi! Nyt sitten vain pikaista toipumista sille sormipololle!

Ihana kuitenkin, että oli muuten huippupääsiäisloma, ja että sinnekin on vihdoin ja viimein tullut kunnon kevät!

Mukavaa uutta viikkoa Bean porukoille!

Olivieno kirjoitti...

Pääsiäinen on ollut kyllä ihanin vuosiin. Grillikausi on avattu täälläkin. Voi että nuo tiput tuossa alapuolella on sitten suloisia!