torstai 14. huhtikuuta 2011

Risuista - Risigt


Huomenta! Gomorgon!

Ahkeroin viikonloppuna ja purkitin Prinssi Nikolai-pelarkuun pistokkaat sekä muut kuukausi sitten kylvämäni taimenalut. Kuun asennon pitäsi olla oikein passeli näihin puuhiin vielä muutaman päivän.
Var flitig i helgas och planterade Prins Nikolai-pelargon sticklingar. Likaså mina planteringar från förra månaden fick större krukor att växa i. Månen borde ligga helt rätt för planteringsysslor några dagar till.

Taimet löysivät paikkansa oikean puoleisen kuvan etualalla näkyviin työhuoneen taimitikkaisiin. Vaan mitä luulette, tuleekohan noista talvehtineista risupehkoista vielä rosmariini ja laventeli? Vähän toivottomalta näyttää. Ja asiaa ei tietenkään paranna, että Huldan mielestä risuja on kiva nakertaa....
Plantorna hittade sin plats i plantstegen, som syns i förgrunden på bilden till höger. Men vad tror ni, blir det någon lavendel och rosmarin från de två risbuskar som övervintrat? Ser kanske inte så lovande ut. Och saken blir inte bättre av att Hulda gillar att gnaga dem...

Aurinkoista loppuviikkoa!
Soliga dagar! 

3 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Jag hittade min lavedel ute på gården igår i sin kruka. Klippte ner den och hoppas att den blir grön till sommaren. Skulle vara skoj.

Liisa kirjoitti...

Ihana Hulda ;)
Ihanan aurinkoinen kuva prinssi Nikolaista!
Älä muuten ota mitään ressiä tai huonoa omaatuntoa vierailemisesta tai sen jättämisestä tai kommentoinneista...tulet kun ehdit, jaksat ja huvittaa :)
Kiva tietää, että sillon tällön piipahdat :)
Mukavaa loppuviikkoa sinulle ja rakkaillesi!

Pakkasakka kirjoitti...

Ihanaa, että joku viitsii ja jaksaa innostua näistä pistokkaista ja kasvien kasvattamisesta. Minä se vaan olen niin laiska ja kiireinen, etten vaan ole saanut aikaiseksi. Täytyy kaunista lopputulosta tulla sitten taas ihanastelemaan kesällä. Huldalla on siis vilkerit mielessä :) Kivaa viikonloppua!