tiistai 7. joulukuuta 2010

Less is more?Hei taas! Hej igen!

Kolmen vapaan putki on mennyt vauhdikkaasti juhlien niin uusia ylioppilaita kuin itsenäisyyttäkin. Väliin on mahtunut myös paljon lumitöitä, pikkaisen lepoa ja ripaus punaista väriä. Punaista saatiin tupaan, kun löysin sunnuntaina pienen hetken joulunvalmisteluihin. Tänä vuonna taidetaan koristeluissa mennä less is more -teemalla. Tosin kaikki on suhteellista, sillä Iso J on kuitenkin sitä mieltä, että minun less on hänen very much. Miten nuo punaiset rusetit ruokapöydän tuoleissa voisi muka millään olla less? No niinpä.
De tre lediga dagarna har ilat iväg i festernas tecken - förutom självständigheten har vi firat också nya studenter. Mellan festerna har vi skottat en massa snö, vilat lite och fått in en smula rött i stugan, när jag i söndags hade en liten stund över till julförberädelserna. I år lär jag tro på att less is more. Fast allt är relativt. Stora J anser nämligen att min less är hans very much. För de där rosetterna i stolöverdragen kan väl ändå inte vara less? Eller? 

Uusi kaappi vilahtaa kuvissa. Vaan enpä saanut montaa kelvollista kuvaa. Ehkä pian. Lupaan.
Det nya skåpet skymtar i bilderna. Fick dessvärre inte många publicerbara bilder. Än. Men det blir, det lovar jag.

Mukavaa viikkoa! Trevlig vecka! 

4 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Jo nuo pienet ripaukset kaapista näyttävät ihanilta... En malta odottaa kokonaiskuvaa!
Mä luulen, että myös meillä mennään tuolla samaisella teemalla koristeluissa... Kukkia, havuja, paljon kynttilöitä ja muutamia koristeita. Paras tunnelma syntyy mun mielestä melkeinpä tuoksuista... :)

Mukavaa tiistaita!

-Päivi-

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Ihanaa tunnelmaa siellä! Minustakin joulunaika kaipaa pientä ripausta punaista. Kuin punaiset posket pakkasella :)

Iloa viikkoosi!

Jaana kirjoitti...

Niin nautin katsella näitä seesteisiä joulukoteja, omani kun on värikylläinen niin jouluna kuin muulloinkin..noh nautin siitäkin :))

A-L kirjoitti...

Täällä mennään myös viime vuotista vähemmällä koristelulla, ainakin kuusen osalta. Viime vuonna kuusen vihreyttä tuskin näkyi... Jaoin lapsille koristeita ja hehän koristelivat:)

Kauniit rusetit tuoleissa.

Iloa viikkoosi!