sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Laventeli - Lavendeln


Hyvää sunnuntai-iltaa! God söndagskväll!

Kun uuteen laventeliin ei löytynyt jemmoistani sopivaa suojaruukkua pyöräytin sen aluslautasineen päivineen nuottipaperin sisään. Tähän jäykkä paperi sopii mitä mainioimmin. Ja nyörillä kiinni.
När jag inte hittade en passande ytterkruka för den nya lavendeln, slog jag in den med faten och allt i notpapret. Det sträva pappret passar utmärkt för detta. Härligheten hålls ihop med en snöre runt omkring sig. 


Laventelikin tuntuu pitävän käsittelystä, sillä se on kovasti venyttänyt versojen pituutta. Nyt saa pääsiäinen jo tulla.
Lavendeln verkar gilla behandlingen, för han har börjat slingra väldigt. Nu får påsken komma.

7 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Todella hurmaava idea. Rakastan vanhoja nuottipapereita! Ja laventelikin on ihana. Taidankin käydä hankkimassa itselleni laventelia =D
Oikein ihanaa Pääsiäisen aikaa!

Teija kirjoitti...

Kaunis ja yksinkertainen idea! Itse jännitän, onkohan laventelit säilyneet mökillä talven yli.. Pakkst on ollut kovasti, mutta toisaalta luntakin suojaamassa?

Mukavaa sunnuntai-iltaa :)

sariw kirjoitti...

Loistava idea !!! Tuota ideaa voi käyttää altakasteluruukkujen peittämiseenkin... taidanpa kokeilla, kun löydän sopivaa paperia : )
Ihanaa pääsiäisen aikaa !

Arja kirjoitti...

Ihana laventeli purkkeineen:-)) Mukavaa alkavaa viikkoa!

Galleri MochB kirjoitti...

Trevligt och snyggt blev det! Har också införskaffat de där äggljusen :O)

Lotta kirjoitti...

Tunsin heti laventelintuoksun nenässä kun näin tuon ensimmäisen kuvan. Todella kaunista =D

Rosana kirjoitti...

Nimeni on Rosana, koska olen seuraaja blogin, anteeksi, mutta täytyy laittaa kuvia hänen blogiin, koska ne ovat liian kaunis ja erilainen täällä Brasiliassa. Olen naimisissa on 3 lasta, 27 vuotta toisen 16 ja toinen 17 vuotta on jo yliopisto. kirjoita blogiini siellä on gogle kääntäjä laittaa sillä kielellä, ymmärtää, mitä on kirjoitettu. Hellyyttä ja on erittäin kaunis maasi blogi, olen professori varhaiskasvatuksen, pedagogi. suukkoja ja haleja! Hyvää pääsiäistä! Jumala on läsnä! Blogini on:
http / / www.cantinhovovomaria.blogspot.com