sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Hitaasti - Sakta

Jo elokuussa tuskailin miten hitaasti meidän remppamme edistyy. Jos haluat päästä autenttiseen tunnelmaan klikkaa tästä ja lue asiasta enemmän. Mainittakoon, ettei kärsivällisyyttä ole siunaantunut lisää.
Redan i augusti våndades jag över hur långsamt vår renovering framstiger. Vill du komma i autentisk stämming klickar du här för att läsa mer. Måste erkänna att har inte blivit ett dugg mer tålmodig.


Vaan nyt ovat asiat edistyneet hitusen. Iso J rakensi itselleen kunnolliset jykevät tellingit rappusten päälle ja kiikkuu siellä pensseleineen aina kun päivä- lumi- ja kotitöiltä ehtii. Kuvassa telineet eivät ole vielä aivan valmiit.
Men ack, så har saker och ting tagit ett steg framåt nu. StoraJ byggde sig ordentliga, massiva ställningar över trappuppgången. Där hänger han flitigt nu med sina penslar när han får tid över från jobbet, snöskottningen och hemmasyslorna. På bilden är ställningen inte färdig än.

Minä taas? Jaa. Keskityn kovastikin juuri nyt töihini sekä niihin liittyviin pitkiin ja lyhyihin työmatkoihin. Ja olemaan sydän syrjälläni. Yritän unohtaa että korkeutta on paikoittain yli 4m. Ja muistaa että rakennelma on toooodeeella jämäkkä.
Och jag då? Tjaa. Jag koncentrerar mig för tillfället på jobbet och alla arbetsresor till när och fjärran. Och på att vara orolig. Försöker att glömma att det är över 4m högt på sina ställen. Och komma ihåg att ställningen är riiiiktiiiigt robust.

Mukavaa sunnuntaita - nyt lyhyelle tauolle.
Trevlig söndag- det blir en kort paus nu.

7 kommenttia:

Niina K ♥ kirjoitti...

Hui, kyllä minuakin hiukan hirvittäis!!

Anonyymi kirjoitti...

miedän isäntä rakensi kuistin kroksit jalassa tikapuu lankku, tiili tellingeillä ja kyllä hirvitti

mukvaaa alkavaa viikoa

Marge kirjoitti...

Blogissani olisi sinulle jotain mukavaa...;)

Miia kirjoitti...

Meilläkin on jo mietitty, että kuinkahan tuo portaikko oikein remontoidaan... vanhoista ikkunoista vetää, mutta ei niitä voi vaihtaa ja seinät ja katto on tummunutta sormipaneelia vuodelta -54. Eli maalattava vähintäänkin. Ei ihme, että huokaisuttaa, on tuo telineillä keikkuminen varmaan aika hurjan näköistä hommaa. Katselin tuossa blogisi historiaa taaksepäin, kun taidan olla täällä ensimmäistä kertaa, mutten varmasti viimeistä! :)

Mari kirjoitti...

Hui... Ompa korkealla!

Huset på landet kirjoitti...

Jaa, jag känner igen mig...Vi håller fortfarande på med projekt trappan/hallen, men nu börjar vi se ljus i tunneln... Min J byggde också en ställning som tapetseraren (stackaren) fick balansera på ;).
Vilken finkrukranunkel du hittat, jag har inte sett såna i kruka tidigare, jättefin!

Trevlig vändag!

Nicole

Olivieno kirjoitti...

Hyvä että siellä on sentään telineet! Mies kun maalasi taloa ulkopuolelta, tipahti tikkailta, ei onneksi käynyt pahasti, vähän jalkoja särki ja korkeanpaikan kammo tuli.