perjantai 22. tammikuuta 2010

Salaiset aseet - Hemliga vapenHyvää huomenta! Godmorgon!

Vaikka päivät pitenevätkin jo aimo harppauksin, tuntuu silti että aina on vain pimeää. Olen ottanut käyttöön pari salaista asetta taistelussa pimeyttä vastaan.
Även om dagarna blir längre och längre, verkar det vara mörkt jämt. Har nu tagit par hemliga vapen i bruk i kampen mot mörkret.Toinen niistä on itse puristettu appelsiinimehu. Päivä käynnistyy lasillisella, ja kun makuun on tuttunut saa kaupan mehut jäädä hyllyille.Vaatii vähän viitseliäsyyttä, mutta on ehdottomasti sen väärtti. Sen takaan. No myönnetään, puristan mehun koneella, en käsipelillä tällä kuvassa olevalla pusertimella.
Det ena vapnet är hempressad appelsinjuice. Börjar dagen med ett glas, och när man väl vant sig vid den, smakar inte de köpta juicen längre. Kräver lite möda, men är defenitivt värt det. Garanterar. Ok, medges att jag använder maskin, och inte den gamla citruspressaren som finns med på bilden.
Toinen, vähintään yhtä tehokas, jollei tehokkaampi, ase on tyrnimarjat. Lusikallinen suoraan pakasteesta ja päivä on tarmoa täynnä. Suosittelen!
Det andra vapnet som är minst lika, om inte mer effektiv, är havtorn. En sked direkt från frysen och man har en energisk dag framför sig. Rekommenderar!Tarmokasta viikonloppua!
Önskar dig en energisk helg!

Ps. Tietäisikö joku, mistä löytäisin noihin Iittalan vanhoihin lasipurkkeihin ilmeisesti kuuluvat metallikiinnittimet?
Ps. Vet någon var jag skulle kunna hitta metalklämmorna som lär höras till de gamla Iittala glasburkarna?

5 kommenttia:

Bea kirjoitti...

Vilken vackert framförd vitamininjektion!
Den behöver vi verkligen såhär års :)
Trevlig helg!
Kram / Bea

Sokrutin kirjoitti...

Voivoivoi.. alkoipa tekemään mieli! Nyt on pakko mennä ostamaan appelsiineja :P C-vitamiini on tärkeää ja kun sen saa noin herkullisessa muodossa niin ei ole vaivalloista.

Arja kirjoitti...

Varmasti hyvää ja terveellistä :-)
Laitatko minulle sähköpostia, niin sitten pystyn lisäämään sinut lukijakseni :-)) Mukavaa viikonloppua!

Marsuliini kirjoitti...

Ihana hyvän mielen postaus! Kiitos piristyksestä ja hyvää viikonloppua :)

Märta kirjoitti...

Till barnmössorna jag stickat,har jag 60 maskor,med stickor nr.5.
Tack för ditt besök o kommentar i min blogg.
Trevlig helg!