sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Pyörremyrsky - En hurrikan

Huomenta! Gomorgon!


Elämä on rempallaan. Pieni maalausprojekti on kuin pyörremyrsky - tavaroita ja huonekaluja kaikkialla, huusholli kuin pommin jäljeltä.
Livet är trasligt. Ett litet målarprojekt är som en hurrikan - prylar och möbler överallt, huset ser ut som efter bombnedslag.



Meillä ei voi juuri nyt edes kuvitellakaan ikuistavansa kameralla mitään. Onneksi otin viime viikonloppuna kuvia tunnelmavaloista. Että on sentään vähän harmoonisempaa näytettävää täällä.
Just nu kan jag inte ens tänka mig att fota här hemma. Som tur är tog jag dessa bilder på ljusslingor i helgas. Så att man har åtmisntone en smula harmoni att visa här. 



Projekti jatkuu vielä tovin. Prinsessa lähtee tänään viikoksi apulaistamaan vaarin luo. Ja nyt me puolestamme voimme töiden jälkeen omistautua sutimisille.
Projektet fortsätter ett litet tag till. Prinsessan ska idag åka till morfar och assistera honom en hel vecka. Och vi två, vi kan ägna oss åt penslandet här efter arbetsdagarna.



Mitäpä sitä muutakaan tekisimme, kun vihdoin olemme hetken vain me kaksi?
Vad annat skulle vi göra när vi för en gångs skull är ett tag bara vi två?

Leppoisaa sunnuntaita!
Ha en avkopplande söndag!


Ps. Mattimyöhäiset ehtivät vielä arvontaan, jonka suoritan tänään tasan klo 20.
Ps. Utlottningen sker i kväll kl 20, så än hinner du att delta i min tävling! Ds.

4 kommenttia:

Ira kirjoitti...

Kyllä se pyörremyrsky siitä ajan kanssa selkenee... ;)

U.M kirjoitti...

Kauniita kuvia ja ihanat nuo valot tuolla kuvun sisällä! Itsellä ei ole mitään suurempia projekteja mutta aina jotain pientä mikä sotkee paikat pitää huolen siittä ettei tule koskaan sisustuksen kanssa täysin valmista;)
UM

Kamomilla kirjoitti...

Vad vackert med dunkransen i alla fall, inte ett spår av röran går att se på dina bilder i alla fall... :)

Galleri MochB kirjoitti...

Prinsessan mår säkert toppen med morfar, och ni får säkert massor uträttat :O) Jag borde nog plocka fram mina ljusslingor jag också... så mysigt!