perjantai 13. marraskuuta 2009

Touhua - SysslorJoulun odotus on hiipinyt hiljaa myös olohuonneeseen. Kynttilöitä on toki polteltu jo pidempään, mutta nyt esiin on kaivettu myös ensimmäisiä palloja. Uusiakin olen jo innoissani ehtinyt hankkimaan....
Väntan på julen har sakta smygit sig också in i vardagsrummet. Visst har vi haft levande ljus ett bra tag, men nu har de första julbollarna tagits fram. Och visst har jag även hunnit skaffa mig några nya också....Valitettavasti tänä viikonloppuna emme ehdi tunnelmoimaan. Kaivamme kirjamellisesti esiin pelit ja pensselit ja aloitamme pienen maalausurakan. Ja yhdet synttärijuhlatkin ovat ohjelmassa.
Dessvärre kommer vi inte att hinna mysa så mycket under helgen. Istället ska vi sätta i gång ett litet målarprojekt här hemma. Och så vi har också ett födelsedagskalas att besöka.

Touhukasta viikonloppua myös sinulle!
Hoppas att också du får en flitig helg!

Ps. Viimeiset mahkut arpajaisvoittoon irtoaa täältä. Arvonta sunnuntaina!
Ps. Sista chanserna att vinna på lotteriet! Utlottning på söndag! Ds.

5 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Kauniita joulunodotuskuvia. Ja mukavia maalauspuuhia!

Ira kirjoitti...

Tunnelmallisia kuvia... Ihana, kun voi laitta jo joulua hieman esille. Joulun odotus ja sen valmistelu on kivaa ja niin piristävää.

Hyvää viikonloppua!

suklaamarenki kirjoitti...

Kaunis "jäinen" asetelma :) Mukavaa maalausviikonloppua.

Mia kirjoitti...

En mysig helg med levande ljus blir det nog, men flitig... så där lagom lat hoppas jag :)

Olivieno kirjoitti...

Kauniit pallot! Nyt täytyy alkaa kaivaan niitä joululaatikoita, sekin on niin hauskaa kun ei yhtään muista mitä on viime vuonna hankkinut ja saanut.