sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Jardin de Roses - Forever

Tervetuloa talomme pienimpään, mutta tärkeimpään huoneeseen! Kuten tuossa edellä jo moni veikkasi - se on WC.
Välkommen till vårt minsta, men ack viktigaste, rum! Det är toaletten, som några redan har gissat..Taas yksi maalattu ovi karmeineen lisää! Nyt vain yksi maalaamatta, klikkaamalla tästä näet miltä ovemme näyttivät ennen käsittelyä.
Ännu en dörr med karmar som är målad! Bara en kvar. Vill du se hur dörrarna såg ut innan klikkar du här.Iso J suostui tapetoimaan WC:n seinät seitsämän vuotta sitten, jolloin koko WC rempattiin. Se oli vaihtokauppa. Hän ei halunnut ottaa esiin tiilimuuria makuuhuoneessamme, joten minä sain mitä halusin WC:n seinälle. Hyrisen vieläkin tyytyväisyydestä! Valitettavasti yksityiskohtia jäi vielä vähemmän maalaisromanttiseksi, kuten vaikka hana, mutta eiköhän nekin jossain kohtaa saa uuden lookin.
När vi för sju år sen renoverade toan gick Stora J med på att tapetsera där. Egentligen var det frågan om byteshandel. Jag ville ta fram muren i vårt sovrum, men han gick inte med på det. I stället fick jag vad jag ville på väggarna på toan. Surrar fortvarande av belåtenhet! Dessvärre går detaljerna  inte riktigt i lantlig stil, tex blandaren, men det ska nog ändras så småningom.


Tilaa WCssä on vajaa kaksi neliöä ja minulla purkkeja joka lähtöön. Osa on piilolossa hyllyllä verhon takana. Hylly on oikeastaan avainpaappi.
Toan är liten, knappt två kvadratmeter. Råkar ha en massa burkar för alla möjliga behov. En del av dem är gömda på hyllan bakom gardinen. Hyllan är egentligen ett nyckelskåp.


Verhossa mummon kirjomat nimikirjaimet ja naulassa tämän hetken lempikorut. Hopearenkaita on ketjussa kaksi, toisessa on PRINCESS -teksti ja rannekoru on oman prinsessan tekemä.
Gardinen är broderad av mormor och i kroken hänger mina favoritsmycken för tillfället. I silverkädjan finns det två ringar, på den ena står det PRINCESS på. Armbandet är tillverkad av min egen prinsessa.Purkkeja riittää pöydälle asti. Ja koko seinän peittävä peili vielä kaksinkertaistaa niiden määrän.
Burkar har jag på bordet också. Och den stora spegeln som täcker hela väggen dubblerar antalet på dem.Tarvittaessa vessaan saa ruusutarhan suihkauttamalla huonetuoksua Jardin de Roses -pullosta. Valitettavasti se ei tuoksu forever, vaikka se kiveen onkin kirjoitettu.
Vår toalett kan vid behov bli en rosenträdgård, bara man sprayar på rumsdoften Jardin de Roses. Tyvärr doftar den inte forever, även om det står hackat på stenen.

Ensi kerralla sitten ehkä jouluisimissa tunnelmissa.
Mukavaa adventin viettoa!

Nästa gång får det bli lite mer jul över det hela!
Trevlig första advent!

13 kommenttia:

Lisay kirjoitti...

Upea WC!!!
Ongelma ehka,etta tuo on niin viihtyisa,etta tuolla istuisi ehka aivan liian kauan noita vanhoja Kotiliesia selaillen...

Kris kirjoitti...

Minä olen tässä miettinyt jos hyökkäisin seuraavaksi wc.n kimppuun... Nyt kun näen sun kuvat niin on kerta kaikkiaan pakko tehdä joatin täälläkin!
Kiitos sparrauksesta!
Kristina

suklaamarenki kirjoitti...

On kyllä kaunis wc :) Tapetti on niin hieno.... yksi lemppareista.

tina kirjoitti...

Hauska nähdä vaihteeksi myös jonkun wc, kun aina vaan esitellään olohuoneita, keittiöitä...

Nina kirjoitti...

Kertakaikkisen kaunis wc!!
Ihana idea nuo pikkuverhoilla peitetyt pikkukaapit.

Mukavaa adventtia!:)

Tiinali kirjoitti...

Hei, wc:itä/kylpyhuoneita on aina niin kiva nähdä! Wau miten rohkea tapetti valinta! Meillä on aina ollut maalattuja seiniä ja pikku pikku hiljaan yritän opettaa itseni myös tapettikirjoille. Oikein mukavaa ensimmäistä adventtia! -Tiina

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Voi kiitos kaunis teille kaikille ihanista kommenteistanne!

Olivieno kirjoitti...

Ihastuttava wc, tapetti on onnistunut valinta!

mimmuli kirjoitti...

ja vill ha åxå=)) Tapetit vessaan..miten sait miehen ylipuhuttua? Omaani en millään.

Sirkka kirjoitti...

On syytä tyytyväisyydestä hyristäkin, oikein onnistunut ja niin hurmaavan kaunis kokonaisuus, sekä ovesta tuli erittäin raikkaan näköinen, ammattimaista, kyllä kelpaa ja viihtyy varmasti yli tarpeiden paljon kaunista katsottavaa ja tapetti hyvin kaunis samoin mummisi kirjonnat nimikirjaimineen.

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Kiitokset edelleen kaikista kommenteista, tulen niistä niin iloiseksi.

Mimmuli, käytiin kotona keskustelua makkarin muurin esiin kaivamisesta. Koska se oli kuulemma niin kova homma niin Iso J lupasi että saan laittaa mitä haluan WC:n seiniin, jos vaan makkarin seinät jäävät paikalleen... Taisi olla pakkorako...? Loppupelissä tapetin teki mahdolliseksi se fakta ettei vessaamme lasketa kosteaksi tilaksi, sillä siellä ei ole lattiakaivoa. Tosin tapetin alle meni siitä huolimatta kunnon kosteussulku.

Hyvää adventti-iltaa!

Galleri MochB kirjoitti...

Så charmig toa ni har :O)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi sinulla, kerrassaan kiva seurailla :)
Sanoit, ettei jardin de roses huonetuoksu jaksa kauaa tuoksu, minun pitää sen verran oikasta, koska työskennellyt kyseisen merkin kanssa, että kyseinen pullosi on eau de toilette, eli iholle tarkoitettu, joka saattaa hiukan selittää, miksi tuoksu ei jaksa ilmassa kauaa ilahduttaa. Huonetuoksu on samanlaisella etiketillä varustettu, mutta matalassa, pienessä pullossa.
Ihan vain sillä, että jos sinulle on tuo myyty huonetuoksuna on mielestäni sinulla oikeus mennä asiasta oikaisemaan myyjälle :)

Oikein hyvät viikonloput ja toiv. jatkossakin vessassasi tuoskuu ihana ruusu :)