torstai 13. elokuuta 2009

Koukussa - Helt biten

Olen vähän koukussa. Siihen että pienellä voi saada suurta aikaan.
Är helt biten. Av att med små medel kan man åstadskomma mycket.

Oikeastaan täällä meidän tuulikaapissamme ei tehty kovinkaan isoja juttuja.
Egentligen hände det inte några stora saker här vid vår entre.
Paneeliseinien kellertävän värin vaihto maalarinvalkoiseen, ikkunallinen ovi, peili seinälle, avainkaapin tuunaus. Ja tietenkin rivillinen koukkuja. Siinä se. Piemeä koppi koki valaistuksen.
Vi målade de gulaktiga panelväggarna stockholmsvita, tog fram en ytterdörr med ett fönster, hängde en spegel på väggen, och nyckelskåpet blev shabbat. Och så förståss en rad med krokar. Det var allt. Ett mörkt vrå blev ljust.


Peili heijastelee myös kivoja näkymiä, ei ainoastaan seuraavia remppakohteita. (Mitähän tuolle rumalle patterille oikein tekisi...? Lattialämpö ei ole vielä ajankohtainen...)
Spegeln reflekterar också fina utsikter, inte enbart kommande projekt. (Undrar vad man borde göra med elementet egentligen...? Golvvävrme är inte aktuellt än...)


Jotain vanhaa sai myös jäädä. Kenkäloota ja muutaman vuoden takaisen Lissabonin reissun muistona vanhat muotikuvat.
Något gammalt fick dock vara kvar. Skolådan och gamla modeafficherna, som är ett minne från en resa till Lissabon för några år sen.

Koukussa myös pihlajanmarjat.
Har även rönnbär hängandes i en an krokarna.


Iloista perjantaita!

Önskar dig en glad fredag!

7 kommenttia:

Galleri MochB kirjoitti...

Javisst är den vita färgen magisk ;O) Så fint det blev!
Glad fredag på dej med! Kram Mia

Elsa kirjoitti...

Valkoiset paneelit = VAU!

Puhtautta, raikkautta ja valoisuutta!

Mia kirjoitti...

Det är inte alltid det största och dyraste som blir det finaste. Ser så ljust och välkomnande ut hos dig. Ja, vad gör man med element...

Niina ♥ kirjoitti...

Kaunis tuulikaappi ja hieno avainkaappi.

Parolan asema kirjoitti...

Raikas on eteinen! Varmasti on valoisa astua kotiin, valo tulee mukana. Voisiko patteria vaikka kaunistaa korostaen kun ei ihan voi piilottakaan? Mitä jos maalaisi vaikka pitsikuvioita kakkupaperien avulla pintaan toisella valkoisella, kun on noin kätevän sileäpintainenkin patterikin kyseessä :)

Linnea kirjoitti...

Heipparallaa, täällä uusi lukija! Sinulla on ihana eteinen, ja tulen varmasti "astumaan siitä" vielä monta kertaa uudelleen - sen verran kauniin valkoista ja kodikasta oli =)

Peppiina kirjoitti...

Kaunista. :)