keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Open seven days

On se kumma miten sitä voi vain yhtäkkiä hurahtaa. Meillä on alkanut sinkkiaika ja se alkoi näistä kahdesta viattomasta purkista. Olin kyllä kauan ihaillut kaikkea sinkkistä, mutta en ollut ihan varma pitäisinkö siitä juuri meillä kotona. Mutta sitten eteen tuli white ja colors -purkit ja se oli menoa. Sanoi vain klik. Ihan niin kuin seinäkyltissä luvataan, purkit ovat käytössä päivittäin. Tuon sainiaisen kyllä vaihdan johonkin muuhun viritelmään! Seuraavassa postauksessa siitä enmmän.

Pidän ulkona kuivatun pyykin tuoksusta. Aah niin raikasta, niin kesäistä! Sinkkinen on pyykkibaljukin, tottakai. Muovinen sai lähtöpassit varastoon. Näitä tuli kotiin kerralla ihan useampi, sillä tottahan näihin on hyvä istuttaa kesäkukkasia?

Melkein jo viikonloppu...!
Hos oss lever vi zinktiden numera. Hade länge gått och beundrat alla fina zinksaker, men var inte riktigt säker på att jag ville ha dem hemma hos oss. Och så hittade jag dessa helt oskyldiga white och colors burkarna och saken var biff. Det sa bara klick -zink ska det vara! Och precis som det står på väggskylten, används burkarna varje dag. Ormbunken ska få ge sig, gillar inte den. Vad som ska bli i stället får du se nästa gång.
Gillar att torka tvätten ute. Vilken härligt somrig doft det blir på kläderna där! Och naturligtvis läggs tvätten i en zinkbalja, eller hur? Det kom hem flera baljor på en gång, för visst blir det snyggt med sommarblommor i dem?


Snart är det helg..!

3 kommenttia:

Galleri MochB kirjoitti...

Gillar också zink! Men vår tvättkorg är faktiskt i plast. Borde nog fixa en ny nu när jag sett din... ;O) Och så söta klädnypor! Ha en bra dag!

Sirkka kirjoitti...

Kauniit kuvat, pyykkipojat ovat suloisa..
Itsekkin pidän sinkistä, sitä on minulla ollut jo toistakymmentä vuotta, kaikki ovat vanhoja kastelukannut ym..minusta niissä on juuri sitä viehätysvoimaa, josta itse pidän. Joitain uusvanhojakin on kyllä, mutta jotenkin pidän vanhasta enemmän.
Ulkona kuivatun pyykin tuoksusta pidän minäkin valtavasti, ja käytänkin aina tilaisuuttani hyväksi, nehän kuivuvatkin nopeasti.
Ravistelen kunnolla siitepölyt pois ja se on siinä, ihan eri kun kuivattaisin kuivauskaapissani..joskin sitäkin käytän.
Olen myös kasvattanut siemenistä, joitan kukkia, mutta kun kestävät niin kauan kukkiakseen, niin tahdon ympärilleni jotain muutakin, onneksi on puutarhat olemassa!

Vietähän kaunis lämmin päivä kauniissa ympäristössäsi ja iloista mieltä sinulle!

maano kirjoitti...

ihania sinkki "juttuja" :) kohta waldo jos ei voita niin 10 sakkiin :)