sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Ennen kuin astumme sisään - Innan vi stiger inOlen treenaillut bloggausta itsekseni. Mutta nyt on suuri hetki, sillä tämän postauksen myötä aukaisen blogoniovet kaikille ja toivotan sinut todellakin tervetulleeksi luokseni.
Ennen kuin astumme ovesta sisään, näytän kuitenkin jotain ulkoa. Joitain pieniä asioita jotka saavat iloiseksi. Kuten esimerkiksi tuo laventeli. Se on sinnitellyt kaksi talvea kasvihuoneessa ja nyt kun sen siirsin haistelemaan raitista kevät ilmaa, huomasin että se oli alkanut tuottaa uusia versoja. Ihanaa! Tai tuo mustajuuri, joka oli talvenaikana innostunut kasvamaan, herkkuja tiedossa syksyllä!


Har tränat bloggandet för mig själv ett tag nu, men nu det dags att öppna dörrarna till alla. Innan vi stiger in i huset, visar jag några bilder tagna från trädgården. Små saker som sprider glädje. Som denna lavendeln. Den har övervintrat två år i växthuset. När jag bar ut den igen så märkte jag att den börjat få nya skott. Härligt! Och svartroten (heter det så?) som dök upp efter vintern. Mums!

Ei kommentteja: