sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Viime tipassa - I sista minuten


Hei!

On taas se aika vuodesta. Aika olla optimisti. Aika, jolloin lupaa itselleen, että tänä vuonna on piirun verran enemmän ajoissa kuin edeltävinä vuosina.
Nu är det dags igen. Dags att vara optimist. Dags att lova sig själv att i år har man lite bättre framförhållning än tidigare.

Puhun joulusta. Mutta samalla kuitenkin arvelen, että samalla viime hetken kaavalla varmaan mennään tänäkin vuonna. Ja silti nautin kovasti - ehkäpä juuri siksi.
Jag talar om julen. Men samtidigt anar jag att allting blir även i år som det alltid blivit. I sista minuten. Och jag njuter stort - kanske just därför. 

Tämän vuoden korttiaskartelutarvikkeet löytyivät sattumalta muutaman viikon takaiselta Pariisin työreissulta. Loistava tuominen, ei paina, eikä vie tilaa! Jatkojalostus jäänee kuitenkin tuonnemmaksi. Viime tippaan.
Årets julkortspyssel hittade jag av en slump på jobbresan i Paris för några veckor sen. Härligt fynd, får lätt plats i väskan och väger inget! Själva pysslandet sen lär bli lite närmare. I sista minuten.

Aurinkoa sunnuntaihisi!
Önskar dig en solig söndag!

5 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Samanmoinen lupaus itselläni (joka joulu) ;D
Kauniita löytöjä olet reissulta tehnyt !

Arja kirjoitti...

Minullakin jää aina viimetippaan :-))

Mukavaa sunnuntaita<3

Hanne kirjoitti...

Sama ongelma minullakin. Aina jää joku asia ihan viimetinkaan vaikka kuinka suunnittelen tekeväni kaikki ajoissa:)

Cride -Kristallin hohdosta! kirjoitti...

Oi kun ihania vintage kuvia. Mä olen nykyään aivan lääpälläni niihin. Jotenkinhan se joulu aina vaan yllättää ja tulee niin äkkiä. Kummaa kun se on kuitenkin sinne kalenteriin merkitty ;)

Galleri MochB kirjoitti...

Att planera och drömma är ju halva nöjet ;O) Jättefina kort!