torstai 18. marraskuuta 2010

Lola


Huomenta! Gomorgon!

Kiitos kaikista kommenteista ja maileista edelliseen postaukseen. Aihe on vaikea ja jos päätös olisi helppo, mekin olisimme sen jo omalta osaltamme pyöräyttäneet. Palaan vielä asiaan vähän konkreettisemmin tuonnempana, sillä ihan kaikki ei taida tietää mitä päätöksiä nyt oikein tarkoitan...
Tack för alla era kommentarer och emails på förra inlägget. Svårt ämne, och hade de varit lätt skulle vi fattat beslutet för länge sen. Ska återkomma till detta helt konkret, för jag tror att inte alla läsare vet vad är det för beslut jag talar om...

Marraskuun pimeys on täällä ja valohoidon nimissä kaivoin esiin jouluvaloja, Lolia. Meidän jouluvalot ovat perinteisesti olleet vähemmän jouluiset ja nuo höyhenkranssit ovat saaneet roikkua ikkunoissa aina pääsiäisen yli. Kun päivät alkavat pidentyä kiskaisen töpselit irti ja nautin pelkistä Lolan höyhenistä. Joo, tiedän, järkyn laiska meininki täällä.
November mörkret är här och för att få lite ljusterapi tog jag fram julljusen. Våra ljus har alltid varit mindre juliga och tex dessa fjäderkransar har fått hänga kvar till efter påsk. När dagarna börjar bli längre igen får våra Lola vara avtända och då njuter vi av fjädrarna i stället. Visst, vet jag att detta låter vansinnigt lat.


Mutta kuisallisesti vain yksi kolmesta toimi moitteettomasti, toiseen ei syttynyt lampun lamppua ja kolmas jäi pimeäksi yhden neljänneksen matkalta. Voikohan noita korjata? Vai pitääköhän mun lähteä metsästämään uusia Lolia meille? Nyt tuo puolikuntoinen Lola on olkkarin lipaston päällä, siellä sen vajaavaisuutta ei huomaa kukaan.
Olyckligt nog bara en av kransarna funkade. En var helt död och den tredje fungerade till tre fjärde delar. Nu undrar jag om man göra något åt de här? Eller måste jag ge ut mig på jakt efter flera nya Lola? Nu står den halv krasliga Lolan på byrån i vardagsrummet och ingen märker att den är lite trasig.

Uusia lukijoita ja kommentoijia on tullut ihanasti lisää. Tervetuloa mukaan! Mukavaa viikonlopun odotusta kaikille!
Välkommen till alla nya läsare, roligt att se hur många ni redan blivit! Önskar dig trevlig väntan på helgen!

7 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Hauskat Lolan höyhenet...enpä ollut kuullutkaan aikasemmin näistä. ;=)

Päätöksen tekeminen on välillä tosi vaikeaa, mutta välillä pitää punnita ja puntaroida, ei kannata tehdä hätiköityjä päätöksiä niin ei välttämättä tarvitse sitten katua.

Mukavaa marraskuuta sinulle, eteläänkin saatiin sitten vihdoin lunta ja tänä aamuna oli lumentulon takia ihan järkyttävät ruuhkat..plääh...mutta lumi on jees, tulee vähän valoisampaa.

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Kaunis Lola :) Meillä roikkuu suuri höyhenkranssi ympäri vuoden olkkarissa :D

päivi kirjoitti...

ihana höyhenkranssi!
ja kellot sen juurella... oi, ihania:)
sopisi meillekin vaan ei ole eteen moista ihanuutta vielä tullut?
minullakin pikkuvalot jo tuikkineet jonkin aikaa sillä
lumesta huolimatta päivät on yleensä niin harmaita:(
niin nykin!
leppoisaa torstaipäivää<3

lämmöllä
Päivi

Arja kirjoitti...

Kaunis kranssi:-)
Eikö niihin pysty vaihtamaan varalamppuja? Tai irrottaa entiset ja laittaa uuden valosarjan.
Oikein mukavaa loppuviikkoa<3

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Lola ja tuo kynttilänjalka on myös tosi kaunis! Olen huomannut saman ilmiön, että kaikki valosarjat on enemmän tai vähemmän rikki vaikka olisivat vain yhden talvikauden olleet käytössä..Kivaa viikonloppua! :)

Ainosofia kirjoitti...

Tuostapa tulikin mieleen, että pitääpä oma höyhenkranssini kaivella esille ja laittaa valot ilostuttamaan.

Kauniita :)

Sanna-Pauliina kirjoitti...

Mistä olet tuommosia keveitä talvisia jouluvaloja löytänyt? vai oletko itse tehnyt?? Kauniita!