sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Raj raj raj!


Syyt tän viikonlopun rajrajhin on tuossa yllä.
Orsakerna till helgens rajraj finns på bilderna ovan.

Nyt on kuulkaas tämän kiireisen mamman elämä hyvin järjestyksessä, siitä pitää huolen tuon Sadun Vanha Valjashuone -blogista (klik klik) voittamani organisaattori. Aivan lyömätön kapistus! Ja samana päivänä posti toi tilaamani aivan ihanan joulukirjan, jota olen nyt ihaillut koko viikonlopun - joulunodotus on alkanut!  Kirjan on kirjoittanut Ellen Dyrop, saman kirjailijan Ajan Patinaa -kirjahan on ollut esillä niin monessa blogissa.
Nu höre ni är det ordning och reda på denna mammas mitt jäktiga liv! Det kan jag tacka denna superhärliga organisatör för, vann den hos Satu på bloggen Vanha Valjashuone (klick klick).  Den är bara så oumbärlig! Samtidigt med vinsten damp ner i brevlådan en underbar julbok av Ellen Dyrop som jag beställt. Har njutit av den hela helgen och så har jag börjat att vänta på julen...! Författaren har även skrivit bolen Sjarmerende gjenbruk, som så många bloggar har skivit om.

Tiesitkö muuten että että Ellen pitää blogia? Sieltä löytyy lisää ihania kekselijäitä ideoita. Käy vilkaisemassa klikkaamalla tästä.
Visste du att Ellen är en bloggerska? Där kan du hitta mer av hennes fantastiska ideer, kika in genom att klicka här.

Lokoisaa sunnuntaita!
Ha en skön söndag!

8 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Kiitos kivasta linkistä, en tosiaan tiennyt tuosta(kaan) blogista mitään. Siellähän oli vaikka mitä ihanaa. Pitää palata ajan kanssa. Heti jäin harmittelemaan yhden kahvipannun jättämistä kirpparille. Siinähän tosiaan voisi pitää vaikka kukkia. Oma ajattelu ei aina ole niin kovin luovaa, onneksi ideoita voi napsia kotiin sieltä täältä. :) Joulukirjakin vaikuttaa ihanalta, niitä on aina kiva lueskella. Mukavaa sunnuntaita!

Unknown kirjoitti...

Hyvänen aika mikä ihana kirja...nyt on sitten pakko munkin se tilata, kunhan annat vinkin että mistä...;=)
*****
Mukavaa sunnuntaipäivää.

-Tuija

Kesäkukka kirjoitti...

Ellen blogeja olenkin seurannut ja suunnitellut kirjan hankkimista. Vielä en kuitenkaan ole sitä tilaukseen laittanut, mutta ehkäpä piankin, kun sitä on niin kehuttu :)

Tino kirjoitti...

Boken sjarmerende jul er så herlig!
Man gleder seg virkelig til jul etter å ha blitt inspirert av den.

Takk for hyggelig hilsen hos meg, det varmer.

God søndag ønskes deg!
Klem T

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Hei! Tilasin kirjan adlibris.comista, hintaan 36,5€, näppärää ja nopeaa!

Luulen että pyöräytän kirjan (ja blogin) inspiroimana ne suklaalusikat, näytti ja kuulosti namilta!

Kiitokset kommenteista!

Tuire kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Ajan patinaa on niin ihana kirja. Olisi kiva saada tuo uusikin. Ihan pakko kuitenkin sanoa, että suklaalusikat olen nähnyt Martha Stewartilla vuosia sitten ja käytinkin ideaa juhlissani 2004.

-T kirjoitti...

Hei!
Kiitos ihanista vinkeistä :) Näyttää ja kuulostaa oikein kivalle!! Satuin kirppikseltä tuon kuvan tyylisen vaaán löytämään, siihenhän olisi kiva tuollainen jouluinen asetelma :)

Kaunista viikon alkua toivottelee -T

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Tuire, onpa lohduttavaa huomata että niin ne ideat menee kiertoon muillakin...! Eikä vain itsellä..;D

-T, mullakin on tuollanen vaaka joskus kauan sitten hankittuna, ne on ihania!