sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Kesävosu - Sommarromans

Tadadaa...! Saanko esitellä...? Tässä se on, tämän kesän vosu.
Tadadaa...! Får jag lov att presentera...? Min sommardejt för i år.


Olen viettänyt niin tiiviisti aikaa ensimmäisen lomaviikkoni aikana tämän nuoren herran kanssa, että häntä voi jo tituleerata kesävosuksi. Niin, edellisestä kesävosusta on jo vierähtänyt useampi vuosi - hänen kanssa asustan edelleenkin ja hän on lapseni isä...  Tämän uuden vosun bongasin näistä:
Denna unga herre kan man nog kalla för sommardejt för har tillbringat den mesta tiden av min första semestervecka med honom. Ja, det var väldigt många år sen förra sommarromans - bor fortvarande med honom och han är pappan till mitt barn... Årets upplaga av sommardejt hittade jag här:


Kesävosuksi tämä saakin jäädä, sillä ikkunan puitteiden ja karmien valkaisu etenee mainiosti. Jäljellä vähemmän kuin puolet. Ja sitten menee maalarin valkolakka ansaitulle tauolle. Mainittakoon vielä, että se vanhemman vuosikerran vosu, joka on siis se kokopäivätosivosu, sivelee puolestaan uutta kerrosta punamultaa pesämme ulkoseiniin. Ei toimeton hänkään.
Det får förbli sommardejt för vitmålningen av fönsterkarmarna framskrider fort. Mindre än hälfen kvar. Och sen får fönsterfärgen ta en välförtjänad paus. Jag måste bara tillägga att den äldre årsgången av sommarromansser, alltså den riktiga heltidssommardejten, håller på som bäst att pensla uteväggarna med falurött. Så han går inte heller helt sysslolös.


Prinsessan huoneen oveen on tullut uusi viesti. Ilmeisesti työilistaani voidaan lyhentää yhdellä ikkunalla.
Vi har fått ett nytt meddelande på prinsessans dörr. Antagligen har jag ett fönster mindre att måla. 


"ei sa mallata ikunota ja senn on pako toteutua."  Väritrauman merkit ilmassa...? (katso edelliset pari postausta...) Äiti ja isä ovat kyllä erittäin tyytyväisiä valkeampaan kotiin.
"Man få inte målla föster och det måsste blii så" står det där ungefär. Klart tecken på  färgtrauma...? (se två tidigare inlägg...) Mamma och pappa är nog jättenöjfa med det vitare hemmet.

3 kommenttia:

Piupau kirjoitti...

Tuo sama vosu on pyörinyt minunkin käsissäni melkein koko kesän ;)

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

*naurua* hauskat on puuhasi voin vain nähdä sudin heiluvan ja tekevän uutta ja kaunista. Onnittelut puolenvälin ylityksestä. Lämpimiä kesäpäiviä sinulle! <3

Purnau kirjoitti...

Liikkisviesti! Tuollaisia on tainnut olla myös minun ovessani lapsuudessani :) -nostalgiaa-