sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Buffet


Herkuttelimme blineillä muutama viikko sitten. Ei suoranaisesti terveysruokaa, mutta ah niin taivaallisen hyvää kaikkine tilpehööreineen.
För nån vecka sen gottade vi oss med blinis. Inte någon hälsomat direkt, men ack så  gudomligt gott med allt som hör där till.


Nämä kuvat välittääköön tämän päivän tunnelmat. Keittiössä täysi ruljanssi päällä, vietämme iltapäivällä sukulaissynttäreitä. Päivän kunniaksi järjestämme perinteisen buffettilounaan, tänä vuonna väkeä saapuu paikalle vajaa 30. Niin että tekemistä riittää. Vaikkakin kivaa sellaista!
Dessa bilder får förmedla dagens agenda här hos oss. Det är full ös i köket, på eftermiddag ska vi ha den tjocka släkten hos oss på födelsedagskalas. Enligt traditionen firar vi med en buffetlunch, i år ska det bli nästentill 30 gäster. Så har en del att göra. Och det gillar jag!


Nautitaan sunnuntaista!
Låt oss njuta av söndagen!

5 kommenttia:

Arja kirjoitti...

Oikein rentouttavaa sunnuntaita sinullekin :-))

Miia kirjoitti...

Kuulostaa vauhdikkaalta päivältä, aika iso joukko ruokailijoita. Aurinkoisia kevättalven päiviä!

Mia kirjoitti...

Plättar och Blininis är ju jättegott, men steka till 30 gäster, uff, det låter som en heldagsjobb !! Kan föreställa mig att om du tar det jobbet som kommer det att bli en helsmaksig buffé. Lycka till och njut dagen :)

Tirlittan kirjoitti...

Näyttääpä herkullisilta, ja varmasti ovatkin. Koskaan en tosin ole maistanut, joten varmaksi en tiedä :)

Bea kirjoitti...

Mums...Blinier är gott! Det ser enormt läckert ut och vore det inte sen kväll nu, så smorde jag säkert plättlaggen...hi,hi..
Hoppas att ni fick ett trevligt kalas! /Bea